Amway - možnost dalšího pasivního výdělku

čtvrtek 22. ledna 2009

Dnes napíšu menší článek o stále se rozrůstajícím fenoménu jménem Amway. 

Amway je firma, využívajícich lidí ke koupi jejich výrobků přes internet. U lidí známá jako pyramida, sama sebe popísující jako MLM (Multilevel Marketing). Jako partner získáte procentuelní slevu + bodovou slevu(čím více nakoupíte, tím více % získáte z nákupů vašich partnerů) na nákupy. Teoreticky je od Amway výhodné nakupovat. Nemusíte nikam jezdit a jejich výrobky bývají často něčím specifické, co třeba u ostatních nenajdete. Je dobré se s jejich nabídkou nejdříve seznámit.

Pokud se zaregistrujete v Amway jako jejich partner můžete využívat slev, bodového hodnocení a pozvat další lidi, kteří díky svým nákupům budou odvádět nějaká ta procenta z tržby i vám. Na tom celém je systém založen. Malý zisk z více zdrojů = velký zisk. Je tu však jeden problém!

Společnost Amway nevychytala jednu věc. Nabírají do řad každého, kdo prahne po penězích. Zkrátka, pokud na otázku zda máte zájem o navýšení příjmu a jste ambiciozní odpovíte ano, jste jejich člověk. Nezajímá je vzdělání, image či cokoliv jiného - jen chuť spolupracovat. Tímto způsobem pro ně pracuje mnoho lidí, kteří opravdu image firmy haní a tím rapidně snižují jejich zisky. Jen se zeptejte, kdo věří tomuto systému nebo komu se líbí jejich umělé úsměvy! Sám jsem zažil jednu nepříjemnou událost, kdy jsem byl fyzicky nucen se usmívat! Opravdu neprofesionální, dětinské a absurdní chování i těch výše postavených lidí!

Co tedy taková spolupráce obnáší? Uveďme to na pravou míru.

Nejdříve je nutné se zaregistrovat za cca 2000 CZK. Je to nejmenší poplatek při kterém získáte jen pár vzorků, brožurky a možnost nakupovat. Zaprvé, peníze se tvoří jen a pouze nákupem zboží. Tudíž pokud nikdo nic nekupuje, nikdo nic nezískává. Pokud se zaregistrujete bude se od vás očekávat útrata. Říkám pouze očekávat, nikoliv že musí být. Z vaší útraty profitují totiž lidé, kteří vás zaregistrovali. Další kámen úrazu. Lidé, co v tomto businesse nemají co dělat, vás totiž budou obtěžovat, abyste nakupovali a scháněli další lidi. Budou vyžadovat neustálý kontakt s vámi a volat vám kvůli každé maličkosti. Proto pokud uvažujete přidat se, pečlivě vybírejte pod kým se zaregistrujete. Špatný výběr partnera vám může přinést absolutní znechucení.

Hodnocení systému

Obchod je vymyšlený dobře, systém je profitabilní z opravdových peněz a mnozí diskutují o nasycení trhu, což je dost diskutabilní téma, na které se sám neodvážím odpovídat. Osobně zastávám názor, že je to stále dobrý business, i když nemusí být do konce života jak sami amwayáci tvrdí. Je to další možný příjem do vaší kapsy a každá koruna se hodí. 

Oficiální stránky firmy naleznete na http://www.amway.cz/

Pokud vás obchod zajímá či se chcete přidat a hledáte onoho správného parnera, jsem vám k službám. Můžete mne kontaktovat na email JanZelinka@email.cz

Atraktivita 30%

3 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Dobrý den pane Zelinka, mohu se zeptat jak dlouho již v Amway působíte?

Jan Zelinka řekl(a)...

Dobrý den. Pro Amway nepracuji, ale mám známé pracující jako lektoři nebo vysoce postavení leadeři. Absolvoval jsem pár velkých seminářů a přednášek. Zapojit se hodlám pouze pokud se mi přihlásí nějací zájemci o registraci.

df řekl(a)...

Držím palce!